Vélemény a haflingi lovakról?
Figyelt kérdés
az érdekelne milyen tulajdonságuk van, milyen sportokban jók (ugratás, terep stb.) Milyen lovasoknak? kezdő, haladó profi? barátságos? fogékony? bármi amit csak tudtok róla. igazából a külleme fogott meg annyira :) minden válaszolónak megy a zöld kéz :))2014. jan. 25. 23:15
1/3 anonim válasza:
Szia!
Általában a haflingi lovak kezes, barátságos lovak. Én ismerek kb 20-30 hafit és ebből 2-re nem igaz. Az egyik szó szó szerint lerántotta magáról a lovast, a másiknak pedig az a mániája, hogy ha bármi gondja van, betolat lovassal együtt a susnyásba. :D Egyébként mindkettő herélt. Tehát nem lehet csak a fajtát nézni, de alapvetően nyugodt, nem pörgős, aranyos lovacskák. Ha egy normális hafiról beszélünk, akkor iskolaló típus, de ugye minden fajtában vannak más természetűek, az alábbi esetben inkább haladó lovasnak. Túrákra nagyon-nagyon jók! Súlyban is simán visznek 70-75 kg-ot. Ja meg persze lovaskocsikba szokták őket fogni :) Remélem segítettem
E.
2/3 anonim válasza:
Amikkel én találkoztam hafik, a huncut és a bunkó közötti vonalon voltak. Nyilván nevelés kérdése is, de ők lovasiskolában voltak, így nem csoda. Mindegyikőjüket csak jobb lovas tudta ellovagolni, és nem voltak igazán kiemelkedőek semmiben.
3/3 anonim válasza:
Èn is ismetek egy haflingit, és kedves meg minden de eléggé ..nem is tudom olyan élénk! Értő lovassal fantasztikus, szorgalmas csak nèha tulzásba viszi! Amikor ráültem lèpésből bevágtázott és egy sövénysor csak ugy àtugratott! De egyébként imád imádom NAGYON! Cacs sok a levezetendő energia! De átlagban nem tudok nyilatkozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!