Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Én vagyok ismét az iker...

Én vagyok ismét az iker vemhes kanca gazdája?

Figyelt kérdés
Ma reggel 9 tájékán vajlódott Szellő.Gyorsan szóltam az állatorvosnak és pár perc múlva már itt is volt.Az első csikót egyedül ellette meg de a másodra már elfogyott az ereje.A doki húzta ki belőle a kiscsikót mert már semmi ereje nemvolt.Élettelen volt de az orvos meg maszírozta és 1-2 perc múlva életjelet adott.Az az 1-2 perc 1 órának tűnt.De jól lett végül is a második kiscsikó is.Most már jól vannak mind a hárman.Kicsit idő előtt ellett meg de nembaj.Egyébként 2 barna deres kanca csikó született.az egyik nagyobb valamennyivel de azt mondta az állatorvos hogy nem lesz baj.Köszönöm mindenkinek a jókívánságot.! Képet hamarosan küldök!!!

2014. jan. 22. 18:21
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
Nagyon gratulálok!! Az állatorvosnak is, kevés az ilyen :) Képeket kérünk :)
2014. jan. 22. 18:28
 2/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.! Hamarosan küldöm őket.:)
2014. jan. 22. 18:32
 3/32 anonim ***** válasza:
De jóó:)) Biztos nagyon édik:)
2014. jan. 22. 18:32
 4/32 A kérdező kommentje:
Igen tünemények.:)
2014. jan. 22. 18:35
 5/32 anonim ***** válasza:
gratulálok! képeket hozz majd :)
2014. jan. 22. 20:12
 6/32 anonim ***** válasza:
sokan szurkoltak nektek, szinte hihetetlen! sok erőt és kitartást! végül alatta hagytad mindkettőt gondolom. a tej mellé kapnak tápszert is?
2014. jan. 22. 20:18
 7/32 anonim ***** válasza:
Sok szeretettel gratulálok!
2014. jan. 22. 21:06
 8/32 anonim ***** válasza:
15%

Én nem annyira gratulálok... a lovat meg szokták röngeneztetni, és nem hagynak benne 2 csikót, mert a legtöbb esetben a 3 lóból az egyik elpuszul ellésnél. Felelőtlenség volt.

És amúgy ez nem egy kérdés, hanem egy story, amit a barátaidnak mesélj, és ne ide írd ki!

2014. jan. 23. 14:36
 9/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek.! Igen kapnak mellé tápszert is.! És a kedves utolsó kommentelőnek as figyselmébe asjánlanám hogys ha elolvasnád az előző kérdéseket akkor megtudnád hogys miért lett 2 kisscsikó alatta.Utálom az olyan kommentelőket akiknek finglyuk sincs az egészhez.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2014. jan. 23. 15:23
 10/32 anonim ***** válasza:
Nyilván az állatorvos sem hülye.Ha veszélyben lett volna a kanca élete,biztosan azt javasolja,hogy ne hagyják meg az egyik csikót.
2014. jan. 23. 16:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!