Milyen színű és tipusú lótakaró, nyereg alátét illik egy sárga kancához (oldenburgi)?
Figyelt kérdés
2014. jan. 4. 21:12
2/3 A kérdező kommentje:
ez is jó kép, tehát ilyesmi, csak sárgában és díj ugratásra is, vagy legyen külön nyereg alátét versenyre, meg edzésre?
2014. jan. 4. 21:21
3/3 anonim válasza:
Versenyre általában külön fehér alátétet szoktak tartani, de igazából mindegy, sokan csak azt nézik, hogy egy színű szettjük legyen, úgy elegáns.
Szerintem a teli alátét szebb, de ugráshoz megfelelő egy sima nyereg alakú is. Legyen legalább kettő, akkor könnyebb a mosást megoldani.
Én sárga lovon bordó cuccokat használok, de szerintem bármi jól mutat rajta, ha nekem az tetszik, legalábbis engem sosem érdekelt, hogy de a többiek szerint a babarózsaszín lenne a cuki, stb-stb. Ami neked bejön, legyen az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!