Hogy bódítsam be a lovat?
Azt te se gondolod komolyan, hogy valami házipatikával bebódítod a lovad...
Használhatsz sedalint, de nagyon figyelmesen olvasd el és gondold át a használati útmutatót.
Mindenesetre én azon a véleményen vagyok, hogy felesleges a fejét nyírni, mert ott nem fázik meg és nem hiszem, hogy akkora ott a szőr, hogy lesétáltatáskor nem szárad meg.
Ami bódíthat, az ölhet is, ahogyan az előzők már írták, én nem kísérleteznék házilag vele, mert ha melléfogok, akkor nagy gáz lehet azért.
Másfelől a fejét lenyírni értelmetlen, azt tegyük hozzá, amíg lépteted, addig megszárad. Léptetni pedig a nyírt lovat is kell, mert az alatt fog visszaállni a légzése, pulzusa, miegyebe a normálisra.
Egyébként én valamilyen jutalommal próbálnám pozitív megerősítéshez csatolni a dolgot, például abrakkal, az ment a katonaságnál is. Ágyút sütöttek a ló mellett, és ekkor kapta az abrakot is -> a csatában nem félt az ágyútól, de már előtte se, hiszen az abrakot várta. Adj neki egy marékabrakot, ha kicsit is engedi, hogy hozzáérj, változni fog a dolog. legyél türelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!