Milyen új kantárat vegyek a lovamnak?
Figyelt kérdés
Szeptember elején vettem a lovamnak egy horze hobby kantárat, de nem valami csúcs minőségű és úgy döntöttem, hogy veszek neki egy drágábbat és jobb minőségűt. Kinéztem egy Daslö kantárat, ami azért jobb minőségűnek és drágább is. Szerintetek jó választás? Vagy még milyen márkákat ajánlatok?2014. jan. 13. 19:17
11/11 anonim válasza:
Mintha annyiszor esne az ember lóval. De igazad van, egyszer estem hanyatt lóval, ha jól emlékszem, tényleg nem fogtam a szárat. De mire felkelt a ló, felkeltem én is.
Egyébként a hétvégén voltam a véleményem szerint az ország legkulturáltabb galoppistállójában, olyan pici vékony kantár volt a lovak fején, hogy az engem is gondolkodóba ejtett. Na de a szárak, azok profik voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!