A western kantárhoz azok a western zablák mind feszitők? /feszitőzablák? /
Figyelt kérdés
Az én lovamnak eddig mexikói kantárja volt, de amúgy eddig ilyen Kanadai Western túra nyergem van, és itthon van egy használatlan western kantár, csak zabla nincs hozzá. Természetesen nem illik bele a hagyományos zabla. Igy az a western zabla kéne /nem tudom mi a neve/. De amiket eddig láttam mind olyan feszitő zabla volt. Csak olyanok vannak? Az én lovamat könnyű megfogni meg irányitani igyis csak gumi zablája van /almás zabla/. Őt ujjal is lehet fogni. De nagyon szeretném a western fejlőt.2014. jan. 8. 15:02
11/12 A kérdező kommentje:
nem nem akarok feszitőt, csak azt hittem, h a western zabla csak feszitő lehet.
2014. jan. 14. 10:15
12/12 anonim válasza:
én western stílusban lovagolok d zablával.. továbbra se értem mi lenne a probléma a sima zablával.. nem kell feszítő az is csak dísz, az igazi profiknak azt hiszem mindenki tudja h a lovas utolsó porcikájának mozdítására is képes más testhelyzetet váltani a ló! csizmára szóra illetve súlypontra is megy a legtöbb western ló.. de ítéljetek el ez nálam így van én van amikor kantár kötőfék minden nélkül megyek western lovagolni.. de ha azt hiszitek azok a bizonyos nagy weszkó megállások és kanyarok a feszítő zabla hatására vannak szerintem rosszul hiszitek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!