Western nyerget lekezeltem babaolajjal, mert azt mondták jó?
Figyelt kérdés
De most egy hatalmas folton elszíneződött, sötétebb lett, szombaton kezeltem le2013. nov. 27. 20:43
1/4 anonim válasza:
Akkor annak annyi...kamillaolajjao ajanlatos!
2/4 anonim válasza:
igen az valószínű, hogy úgy marad. Egyszer én is elrontottam valami neve nincs olajjal, bár lehet hogy túl vizesen hagytam előtte mert letöröltem azóta apró, behorpadt, sötét foltok vannak rajta pedig minőségi bőr és már jó 3 éve volt.
3/4 anonim válasza:
Az már valószínűleg úgy veszett..... Ezeket a velúros, vagy hasított bőr felületű nyergeket csak kifejezetten erre való ápoló spray-jel érdemes kezelni.
4/4 anonim válasza:
Attól függ mekkora a folt. Lehet hülyeség, de nálunk is van foltos nyereg, mi azt körömlakkal lefeldjük és nem is látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!