Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Farmer nadrágba lehet lovagolni?

Farmer nadrágba lehet lovagolni?

Figyelt kérdés
Nem első alkalommal megyek. Terepre mennyire rossz a farmer nadrág? Mármint, úgy értem, hogy lehet-e benne szorítani,stb.

2014. jan. 4. 16:56
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Van sztreccsfarmer is. ;-)

Kérdező: nyugodtan. Ne törődj a ruha-sznobokkal, lovagolni, és főleg terepen lovagolni csakis farmerben, vagy más olcsó rongyban érdemes. Kosz, bőrolaj, tüskés ágak stb. mind a ruházat ellenségei, kiöltözve csak az lovagolhat, akinek nem gond egy szezonban akár több lovaglónadrágot meg zakót is elszaggatni, agyonmosni. Szóval ez tulajdonképpen egy státuszszimbólum. Azokkal meg törődjenek azok, akiknek megvan hozzá a státuszuk is, amit szimbolizálhatnak. Eccerű ember nyugodtan lovagoljék az 500 Ft-os kínai farmerben, amiért nem kár, ha elszakad vagy beszennyeződik.

2014. jan. 4. 21:15
 12/23 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy attól még, mert valaki rendes lovasnadrágot vesz, miért lenne sznob. Igen, nekem is van sok lovaglónadrágom, de ennek ellenére fel szoktam venni farmert is. Szerintem kényelmes, nem sok különbséget érzek a kettő között.
2014. jan. 4. 21:19
 13/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát!

Drága 7-es válaszoló, telibőrös lovaglónadrágom van, 8 éve járok lovagolni. Most az egyszer nem tudok abbamenni, és csak farmer van nálam, ezért kérdeztem. Köszönöm mindenkinek! :)

2014. jan. 4. 22:32
 14/23 anonim ***** válasza:
mivel westernben lovagolok csak farmer. kifogtam egy turiban egy vastag rugalmas anyagú farmer lovasnadrágot az a kedvencem. De angolban is jó a farmer,csak jól bekell tűrni a végét a zokniba.
2014. jan. 4. 23:32
 15/23 anonim ***** válasza:
3%
nem ruhasznob csak megtiszteli a lovat és a hagyományokat ellentétben veled te műlovas! Majd nézd meg hány neves ember ül fel farmerban vagy egyszál faxban a lóra,segítek egyse. Lovasnadrág a minimum,ha neked ez sznobizmus ,akkor sok tapasztalatod nem lehet a lovasokkal kapcsolatba,te farmersznob:) értse,akinek érteni kell !
2014. jan. 5. 13:53
 16/23 A kérdező kommentje:

Utolsó, mindenki érti, senki sem csökkent értelmû. Viszont kifejthetnéd, a farmersznobot kire írtad. :)

Köszönöm a válaszokat, végül a lovasnadrágba mentem.

2014. jan. 6. 14:42
 17/23 anonim ***** válasza:

Azért írták szerintem, hogy ruhasznob vagy (vagytok), mert ha jobban szétnézel magad körül észre veszed, hogy a lovastársadalom fele nem angol stílusban lovagol. Márpedig, hogy egy igazi westernest se látsz cicanaciban az hótziher.

De mivel rögtön mentegetőzni kezdtél és felkaptad a vizet, már látszik is, hogy milyen ember vagy, meg se kell jobban ismerni...

2014. jan. 6. 16:40
 18/23 anonim ***** válasza:
Bruhaha, tiszteletről meg hagyományról beszélni a magyar lovaséletben finoman szólva is merészség... neeem kérem, nem erről van szó, hanem arról, hogy a külsőségeket (a cicanacit meg a műbőr lovascsizmát) sokkal könnyebb felölteni, mint a lóhasználatot megtanulni, és egyesek utóbbi téren lévő hiányosságaikat az előbbivel pótolják, mert úgy vélik, hogy ezzel kifejezik önmagukat. Pedig csak nevetségessé teszik magukat. Az igazi lovasember farmerben is lovas, a kutyaütő kocalovas meg beöltözve is csak az, ami.
2014. jan. 6. 17:01
 19/23 A kérdező kommentje:
Szerintem meg a lovaglás minősége fontosabb.
2014. jan. 6. 17:44
 20/23 A kérdező kommentje:

De mindegy, látom sok itt az értetelen. :)

Nos. Nem volt nálam a lovaglónadrág, ezért kérdeztem. 8 éve lovagolok. Van normális felszerelésem, sőt. igen jó márkájú. Egyetlenegyszer nem volt nálam a nadrág, azért kérdeztem meg. De végül lovazós nadrágba mentem.:) köszönöm azoknak, akik normális választ adtak.

2014. jan. 6. 17:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!