Ha így néz ki a nyereg az mitől van?
Figyelt kérdés
Keresgéltem az eladó nyergek között, és rátaláltam erre, ez pont megfelelő lenne, de a nyeregszárny be van hajolva? Ez utalhat arra hogy nem igazi bőr? Vagy csak nem volt használva és úgy lett eltéve? Ha használva lesz, nem fog így elhajlani?
2013. dec. 24. 09:02
1/3 anonim válasza:
Nincs neki semmi baja valószínűleg nem úgy volt elrakva mint ahogy a képen van hanem fektetve és picit meghajolt, azt ha használod majd elmúlik, visszaáll. Max picit meghajlítgatod és akkor előbb rendbe jön.
2/3 anonim válasza:
szerintem is, csak a rossz tárolás miatt van. majd ha használod, rendesen tárolod akkor visszaáll :)
3/3 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm a válaszokat! :)
2013. dec. 24. 12:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!