Ez milyen fajat nyereg? Tobbi lent.
Sziasztok.
Lejjeb van az a fehér szorrel bevontra gondoltam annak mi a neve?És hol lehet kapni?Fríz lóra jó lenne?
Ha ilyen jellegű nyerget szeretnél nézd meg a Karahun nyergeket:
Ezeket is egyedileg kimondottan a lovadra szabják és valamivel olcsóbb is. Valamint szerintem nagyon mutatós. Persze, ha nem szeretnél egyáltalán hagyományőrző vonalon mozogni, akkor nem lesz jó:)
Nagyon koszonom a válaszokat mindegyik nagyon hasznos volt.Utolso hozzászolo koszonom h elkuldted de ennyire nem szeretnék hagyományos vonalon menni csupán egy kényelmes nyerget keresek ami szép is,mint ez,mert csak hobbyra meg turázni hazsnálnám.Johetnek még válaszokj
Csak opusztaszeren lehet ilyet kapni?
ha újat szeretnél azt csak Ópusztaszeren csinálnak, de néha árulnak használtan a neten, csak az persze egyáltalán nem biztos, hogy jó lesz a frízedre.
egy alacsony marú, széles hátú lóra pedig nagyon jó túra nyergeket is találhatsz, ami azért sokkal inkább hasonlít a sima angol nyergekhez!
nekem ezzel a cseppentő félével az a bajom, hogy nem lehet normálisan tisztítani, a javítása is macerás, hiszen nyilván Ópusztaszeren javítják és túl távol vagy a lótól, ami egy túrán lehet, hogy oké, de ha csak ezt használod, akkor egy életre eltávolodsz a lovadtól egy tenyérnyire... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!