Fekete nyereg barna kantárral? Nem "gáz"?
Köszönöm a válaszokat!:)
Arra nagyon vigyázok, verseny előtt mindig mosok, meg vigyázok a lovamra meg a felszerelésemre is, és bár ő hajtós általában, igyekszem ébren tartani folyamatosan, hogy ha csak engedek a kezemmel, induljon, ne kelljen rugdosni. Ha meg jó napja van, akkor ugyanez érvényes, nem szeretek a szájába tépni, hacsak nem muszáj. :) Csak azt nem tudom, hogy a nem passzoló felszerelés mennyire számít "igénytelenségnek", például egy díjlovasversenyen összképbe mennyire számít.
Én otthoni lovaglásra egyszerübb cuccokat használok, amit nem féltek, hogy tönkre megy, csúnya, elszakad. És versenyre van külön kantáram, nyergem meg minden egyébb cuccom.
Persze ez egy kicsit tulzás, de nekem muszáj mert versenyszezonban szinte minden hétvégén versenyzek, és nincs kedvem minden verseny elött pucolni órákat, hanem a verseny cuccaimat lepucolom verseny után, a többit meg időközönként.
Nekem ez nagyon bevált módszer. És edzésre pl nem lenne gáz egy barna kantár ferkete nyereggel, mert kit érdekel, de én versenyre nem mennék úgy.
Nekem is volt 1x, fekete lovon tényleg gyönyörű barna kantár és fekete nyereg, de mivel a nyereg drágább ezért a kantárt lecseréltem, mert bármilyen szép volt, nem passzolt a nyereghez, hevederhez, mertingálhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!