Ügetőnél vágta jobbkézre?
Az ügetők általában tudom,hogy jobbra merevek,az enyém is.Lépésben ügetésben már nincs,gond,de a jobbkézte vágta katasztrófális.Néha beleüget a hátuljával,nagyon az elején van és rohan.Nem megy át rajta félfelvétel(mert rögtön visszaesik ügetésbe),körön vállazik sodródik.Balkézre már nincs ilyen gond,egész szépen meaga alá ugrik,lehet nyujtani-rövidíteni,3 ütemet megy.
Edzöm azt mondja elöl tartsam meg,hátul hajtsam,de akkor elmegy szár fölé,kicsavraja a nyakát,stb. és rohan egyensúly nékül,attól félek egyszer felbukunk...Már majdnem másfél éve lovagolom(előtte pályán volt sajnos),minden más alakul,de ez nem javul sajnos...
az én lovam balkézen merev jobbkézen nem :DD
jó amit az edződ mondott azt próbálgasd és egyszer sikerülni fog
Tényleg ugrott egyszer(!) 1db(!) 1.40-es akadályt,most minek mondanám?
Szóval nem arról van szó,hogy körbemegy egy ilyen pályán,nyilván nem...
De most nem is ez a kérdés tárgya. :)
Szia!Nekem is ügetőm van.Szerintem a kettő között van az igazság.Nem lesz olyan mint bármelyik másik ló,pláne,ha sokat volt pályán,szóval ebben nem értek egyet Valettával(nem tudom neki konkrétan volt-e dolga versenyben évekig nyaggatott ügetővel).
Viszont az se igaz,hogy úgysem lehet vele mit csinálni,mert igenis látványos javulást is el lehet érni.Persze lova is válogatja,szóval soktényezős a dolog,de ahogy leírod,szerintem a tiéd pont nem a reménytelen kategória :)
Nekem a vágtán a tornáztatók ugratása nagyon sokat segített.Ha érdekel valakit lineklek videót :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!