Mennyire éri meg a pataharang?
Figyelt kérdés
Nem a pár ezer forintot kérdezem hanem hogy tényleg véd-e :)2013. nov. 29. 19:48
1/5 anonim válasza:
Ha lelépi a ló a hátuljával az elejét, akkor kell, és megéri. Ha nem, akkor nem. Ugráshoz hasznos, de nem létszükséglet.
2/5 anonim válasza:
Ha belépi a patáját, pártáját, akkor kell, és használ, egyébként meg egyszerűen felesleges.
3/5 anonim válasza:
Nekem nem jött be az egyik arabomnál, ő is mindig belépett magának, de igazából nem a pataharang oldotta meg a dolgot, hanem a csüdhajlatvédős ínvédő. Igaz, valahogy nem is a pártaszélbe lépett vagy a sarokvánkosba, hanem följebb, inkább a csüdhajlatba.
4/5 anonim válasza:
Ha a patáit "veri össze" akkor nagyon is.Viszont a decathlonos szövetet semmiképpen ne vedd meg.(hobbi ló aki heti 2x megy 2-3 órát kb.1 tartott 1 hónapig.)
5/5 A kérdező kommentje:
igazából én ugratáshoz szeretnék gumisat, de szerintem nem igen kell majd :) köszönöm!
2013. nov. 30. 17:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!