Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Télre szoktatok valami plusz...

Télre szoktatok valami plusz vitamint adni a lovatoknak?

Figyelt kérdés
2013. nov. 26. 14:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Én télen-nyáron adok neki tápot, mert bértartásban van, és ha csak azt eszi, amit ott kap, attól nem néz ki túl jó. Úgyhogy mindig kap kiegészítést. És répát meg almát. Ha mondjuk minden nap adsz neki 2-3 kilót, az csodákra képes.
2013. nov. 26. 14:58
 2/4 anonim ***** válasza:
kukoricát szoktam nekik abraknak adni h kicsit zsírosabbak legyenek a drágáim valami fűtse őket :P :) meg nyalósó egy hónapban egyszer,- kétszer vitamin ami plussznak számít :) aki ezeket megadj meg megfelelő szálas takarmányt szerintem megnyugodhat hogy kedvence remekül viseli majd a telet :)
2013. nov. 26. 19:50
 3/4 A kérdező kommentje:
szálastakarmányból nagyon jó minőséget kap, este szokott kapni egy kis kukoricát az abrakba keverve. Milyen vitamint használtok?
2013. nov. 27. 12:25
 4/4 x) ***** válasza:
Kap egy vödör almát minden nap + nyalósó. Bőven elég vitamin. (Persze a helyes abrakolás és jó minőségű széna mellett).
2013. nov. 27. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!