Véleményeket kérnék! Megéri? Kinek hogy tetszik? El tudnátok képzelni saját lovatoknak?
2012. szept. 30. 18:42
1/7 anonim válasza:
Mivel csak irányár, én egy kicsit alkudnék belőle, megvannak a papírja, az szinte semmit sem jelent, hogy mit írtak alá, mivel mindenki ilyeneket ír, de nekem jónak tűnik, próbáld ki, állatorvossal menj oda, hadd nézze meg ő is, és ha nincsen vele gond én megfontolnám!
2/7 anonim válasza:
Nagyon szép ló! Igen, elfogadnám. :)
3/7 anonim válasza:
Saját lónak nem, de ez teljesen lényegtelen a te szempontodból.
Ahhoz képest hogy Széplak papír nekem elég alacsonynak tűnik az ára, erre érdemes lenne rákérdezni. Testfelépítéssel kapcsolatban pedig erről a pár képről csak annyit lehet megállapítani hogy baromi hosszú a háta. Jó lenne látni lovas nélkül is mozgásban illetve egyenes talajon állva.
4/7 anonim válasza:
Saját lónak nem kéne, én a sodrottat jobban szeretem, mezőgazdasági munkát végzek velük. amúgy összességében szép sárga színű, jó ló. Persze egy orvos tudná élőben megállapítani hogy tényleg megéri e. Plusz én lealkudnék az árából.
5/7 anonim válasza:
Gyanúsan olcsó. Ilyen származással valami oka kell, hogy legyen, hogy ilyen keveset kérnek érte. Láthatóan kezelhető, normálisan lovagolt, jó kis hobbiló. Ennyit a hülyének is megér, nekem pont ez a gyanús, hogy itt valami nincs rendjén. Vagy van valami rejtett baja, vagy a papírok nincsenek rendben. Legjobb esetben sürgős az eladása.
6/7 anonim válasza:
Baromi hosszú a nyaka és a háta is,hobbin kívül másra nem felelne meg,legalábbis nálam.Az ára nem olyan rossz.
7/7 anonim válasza:
Tényleg azért lettem lepontozva, mert nekem tetszik? B@rmok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!