Ebben a videóban mi történik a lóval? "Szívrohamot" kap? :O
Figyelt kérdés
Tudom, hogy a lovak nem tudnak szívrohamot kapni, hanem szaknyelven valahogy máshogy mondják...
Na de ennek a videónak a végén mi történik a lóval? :O Vagy azért történt ez vele, mert rengeteget vágtázott, utána hirtelen megállt?
/Még lenne pár tippem, de mindegy..
http://www.youtube.com/watch?v=03YcT74h5Mg&feature=youtube_g..
2013. nov. 19. 18:14
11/13 anonim válasza:
10-es, akkor na mégy egyszer... a természetben nincs olyan hülye kiscsikó, amelyik csak ügetésben közlekedne. Persze, hogy a szelektált fajta egyedei előbb-utóbb hozzászoknak a szokatlanhoz, ha emberekre akarod kényszeríteni a négykézláb-járást, persze, szelektálsz. és pár nemzedék múlva nyilván a kikülönítettek csak négykézláb fognak járni. És lesz egy okostojás, aki majd kiírja a netre, hogy ááááá, semmi bajuk, ők ezt így szeretik, lám, most is milyen boldogan másznak..
12/13 anonim válasza:
Én úgy látom mintha kifeszítenének egy kötelet vagy "lelasszóznák". Bocsi telefonról néztem ugyhogy nem sokat láttam a részletekből. Vagy még arra tudok gondolni hogy mivel előtte szakad le róla a szerszám egy része, a fen maradó kis rész meg pont oda kerül ennek következtében és rálép. Szerintem mindenképpen megbotlik és elesik. Én úgy látom hogy felállna (ha nem is túl nagy lendülettel) de visszanyomják.
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat ^^
2013. nov. 28. 18:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!