Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Ebben a videóban mi történik...

Ebben a videóban mi történik a lóval? "Szívrohamot" kap? :O

Figyelt kérdés

Tudom, hogy a lovak nem tudnak szívrohamot kapni, hanem szaknyelven valahogy máshogy mondják...

Na de ennek a videónak a végén mi történik a lóval? :O Vagy azért történt ez vele, mert rengeteget vágtázott, utána hirtelen megállt?

/Még lenne pár tippem, de mindegy..

http://www.youtube.com/watch?v=03YcT74h5Mg&feature=youtube_g..

2013. nov. 19. 18:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
10%
elélvezik
2013. nov. 19. 18:20
 2/13 A kérdező kommentje:
-.-" Jajj, de vicces valaki...
2013. nov. 19. 18:22
 3/13 anonim ***** válasza:
72%
Lehet, hogy elviselhetetlen volt a stressz. A nyomorult ügetőlovak örökké vissza vannak fogva, természetellenes jármódra vannak kényszerítve. Egyszer kitört ebből és körökön keresztül csak tovább stresszelték hangszóróval, eléugrálással, mindennel.
2013. nov. 19. 18:23
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nyomorult állatok halálra rémültek...ki kellett volna mindenkit küldeni onnan, akkor nem lett volna ez. amúgy szegény ló megbotlott a szerszámokba amik rajta lógtak, azért esett el/össze. azzal hogy futkoztak, kiáltoztak, tellegettek előttük, meg ott maradt a többi ló, azzal csak rontottak a helyzeten....
2013. nov. 19. 18:25
 5/13 Balogh Botond válasza:
56%
próbáld ki egyszer hogy 5 percen keresztül futsz így és aztán megállsz am szerintem meg elszédült.
2013. nov. 19. 18:27
 6/13 anonim válasza:
Ez a ló nem pusztult el... Az ilyen lovaktól a lehetetlent kérik azzal,hogy folyamatosan a maximumot hozzák ki magukból,természetesen a keretet megtartva.. A végén a ló elesik,és mivel a hosszas vágtával nagyon túlterhelte magát,meg sem próbál felállni.. A végén (szerintem) az emberek lecsitították, és ahogy visszanyugodott, kivezették.. Szerintem nem lett baja, csak most egy kicsit pihennie kellene... :)
2013. nov. 19. 18:41
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
hát most lehet én vagyok a vak de én úgy láttam hogy elbotlott és elesett
2013. nov. 19. 18:47
 8/13 anonim ***** válasza:

Szerintem is rálépett a hám cafatjára és elbotlott.

Segítek linkelni, hogy ne kelljen 4 percig szaladgáló lovacskákat nézegetni, mire ahhoz a részhez érünk amiről kérdezel:

[link]

A titok: megosztás, aztán bejelölni a "kezdés" négyszöget.

2013. nov. 19. 18:56
 9/13 anonim ***** válasza:
Elbotlott, oszt belevágtak egy nyugtató injekciót az oda rohanó fehér köpenyesek, oszt jól megnyugodott.
2013. nov. 19. 19:22
 10/13 anonim ***** válasza:

Én 13 évig dolgoztam ügetőpályán és azt gondolom,hogy nem rosszabb ez a sport sem a többinél.A díjugratás mennyire természetes?Vagy a díjlovaglás?

Ez a jármód nekik nem természetellenes,hiszen hosszú ideje erre szelektálják a fajtát.Jártam ügetőménesekben és saját szememmel láttam a kiscsikókat,akik csak és kizárólag ügetésben közlekedtek,ha gyorsan akartak haladni.

A pályán szép számmal ismertem tizensok éves lovakat,akiktől másfél éves koruktól ezt a jármódot követelték és köszönték,semmi bajuk nem volt.

2013. nov. 19. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!