Volt már valakinek hasonló esettel dolga? (köhögés)
Hány éves volt az a lódoktor?
Csak azért kérdem, mert időskorban megromlik a hallás. Engem tizenöt éve majdnem elvitt egy tüdőgyulladás a miatt, mert idős volt a körzeti orvos, és bár lelkiismeretesen meghallgatta a tüdőmet, de a vén süket fülével nem hallotta meg a tüdőzörejeket a sztetoszkópjában, és azt hitte, csak náthás vagyok. Egy hét után elmentem a tüdőgondozóba, egyből 1:1-es röntgenkép, nézi a doki... azt mondja: adok magának gyógyszert. Dalacin-C. Napi 3x2-t szedjen belőle. (Ez a létező legerősebb antibiotikum dupla adagban.) Amikor visszamentem gyógyultan, hogy vegyen ki a betegből, akkor mondta, hogy egy fabatkát sem adott volna az életemért, olyan előrehaladott kétoldali tüdőgyulladásom volt.
No csak azért mondtam ez ezt a történetet, hogy kicsit erősítsem a tanácsot, amit már kaptál: nézze meg a lovat még egy doki! És ha az is azt mondja, hogy semmi baja, akkor tényleg csak szórakozik, ha kezdi a műsorát, jól rugd oldalba és hajtsd meg, hogy elmenjen a kedve tőle.
Abban lehet valami, amit íz utolsó írt. Szerintem ha köhög, nem lehet tiszta, hiszen váladék van a tüdejében...
Kérdezz meg egy orvost anélkül, hogy kihívnád, így az otthoni orvos nem fogja sértve érezni magát. Viszont ha az az orvos azt mondja, hogy feltétlen meg kellene vizsgálni, hívd ki, nehogy azon múljon a ló egészsége, hogy jó kapcsolatot akarsz tartani valakivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!