Hogy lehet tisztítani a lóápoló cuccokat, és az ín-és bokavédőt?
én a kötőféket azért nem mosnám mosógépben, hogy a fém részek ne verjék szét a mosógépet, meg a szőr miatt se, de akit ez nem zavar, az szerintem moshatja, alacsony hőfokon, 30 fok, de szerintem tedd bele valami ruhába, hogy a fémek ne verjék a dobot, pl. párnahuzatba, amit nem használsz, vagy ilyesmi.
én a lóápoló cuccaimat nem szoktam tisztítani bevallom, csak 1x volt ilyen, amikor gombás volt a lovam, akkor fertőtlenítettem, ha jól emlékszem neomagnolos vízben, de ott nem a tisztítás volt a lényeg, hanem a fertőtlenítés. vízzel, mosogatószeres vízzel, aztán jól leöblítve szerintem lehet!
ínvédőről nem tudok nyilatkozni, mert azt nem használok, de mint háziasszony annyit mondok, hogy ha vízzel nem jön ki a sima sár, akkor áztasd be egy éjszakára és reggelre már egy kis vízben kefélgetéssel ki fog az jönni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!