Hogy tegyem rá a lábár az ín és bokavédőt ha félti a lábát?
Köszi a válaszokat. Ha rá akarom rakni a lábára akkor rogyaozdni kezd, úgy, hogy felhúzza a lábát a hasa alá. Ha felvennénk egy másik lábát szerintem össze is esne ott helyben de megpróbáljuk majd. Amúgy nem fél tőle. Addig zavarják a dolgok ami a lábával történik amég meg nem történik. Pl mielőtt a patáját felveszem, elkezd remegni az adott lába és kicsit rogyadozik, de amint felveszem normálisan tud viszonylag állni.
Ínvédőt mindenképpen teszek rá. Másik lovardában azt tanultam, hogy a lónak mindig védje valam a lábát amikor munka van. Minket visszaküldtek ha a lovon nem volt ínvédő. Mert azt mondták, "Jobb félni, mint megijedni", meg, hogy jobb megelőzni a bajt, mint szendevni tőle mégha az ínvédő nem is 100 %-os, akkor is véd. Azért kell rá, mert lehet, hogy amúgy nem, de ahol akkor lovagolunk amikor sár van a pályán ott eléggé buckás a talaj, és esetleg egy kisebb rándulástól megvédené. Szerintem egy sima ínvédő nem tratozik a "tulzott féltés" kategóriába. Ismerek olyan lányt aki minden féle zselés hülyeséget pakol a fásli alá, meg íntámasz meg minden. Na az túlféltés, de valahol megértem. Én is védem a lovam lábát, úgyhogy ebbe nem szeretném ha bárki is beleavatkozna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!