Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Nagyon szeretnék egy lovat!...

Kiss Fanny kérdése:

Nagyon szeretnék egy lovat! De a Szüleim nem nagyon szeretnének beleegyezni? (többi lent)

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnék egy lovat!Már tudok ugrani is ,én szerelem fel a lovat "nem oda tolják a seggem alá"

13 éves vagyok és 7.osztályos .

Légy szíves segítsetek!Az összes lovas barátnőmnek van lova.

Anyagiakra is telne,tisztában vagyok velük!

És ellátni is eltudnám mivel van egy nagy termőföldünk ami Lucerna a szomszédunknál pedig van zab azt is olcsobban betudnánk szerezni..tehát? :(

#ló #felelősség #lótartás #Lovat szeretnék #a szüleim nem engedik
2013. nov. 1. 23:21
1 2
 11/19 anonim válasza:
Én is így állok most mint te,csak én valószínüleg pár hónapon belül meg is kapom a pacit. A lótartásban mindig a szülős dolog a macera,nekem is ezzel volt a bajom. Próbálj meg többet segíteni a szüleidnek!(amióta én minden délután több órát segítek nekik,önállóan is találok magamnak munkát,azóta sokkal jobb szemmel néznek rám). Ha eszrevetted hogy ez valamit is hatott,akkor ülj le beszélni a szüleiddel. Nyilván,sok pénz,az igaz,de ha kiszámolod hogy 3000-5000Ft egy lovasóra (legalábbis itt az osztrák határon) es minden nap tudnál ingyen lovagolni a lovadon,lovassuliban meg a mindennapi lovaglás 90.000-100.000 körül jönne ki. Szóval azért nem mindegy hogy saját lovon azt csinálsz amit akarsz,oda mész versenyre ahova akarsz havi 20.000 Ft körüli otthoni tartásban,vagy lovassuliban havi 90.000-ért lovagolsz,úgy,hogy dirigálnak neked,oda mesz versenyre ahova akarsz stb.....szóval anyagilag is megéri. A másik meg az,hogy a lótartásnál felelősség tudat alakul ki benned,edzett leszel (nem a gép előtt kuksolsz). Szóval valami ilyen logikával próbáld megfűzni a szüleidet. Remélem tudtam segíteni :) Sok sikert! :)
2013. nov. 3. 09:33
 12/19 anonim ***** válasza:
87%
Azért az otthon tartott lónál - főleg gyerekgazdánál - be kéne figyelnie edzővel tartott órának is, amit ugyan úgy ki kell fizetni, mintha lovardába járnál - csak immár a lótartás költségei mellett.
2013. nov. 3. 10:04
 13/19 anonim válasza:

Te már itt elrontottál valamit!

Ha pl minden barátnődnek kenguruja lenne akkor az kéne?

Egyáltalán nem kéne neked még ló!

2013. nov. 9. 18:30
 14/19 anonim válasza:

annyira idegesítő ezeket a válaszokat olvasni, miért nem lehetne lova?

csak esetleg tanácsokat kéne neki adni, nem szidásokat

utálom ha a felnőtettek vissza élnek a hatalmukkal, mert nekik "van joguk" ezt csinálni

milyen válasz az" ha az én gyerekem lennél, nem lovat kapnál, hanem nyaklevest"?!

nem erre kíváncsi

szerintem inkább bértartásan tartsd mint otthon

és én is nagyon szeretnék loAT ,PERSZE TUDOM, HOGY EZ NEM LEHETSÉGES A KÖZEL JÖVŐBEN :)

SOK SIKERT ÉS EGGYET ÉRTEK A 2 OLDALON AZ ELSŐ VÁLASZOLÓVAL :)

2013. dec. 19. 19:58
 15/19 anonim ***** válasza:
66%

Azért kedves utolsó, mert miközben az ország nagy része hónapról hónapra él és még így is küszködik, ez a kis gyökér 13 évesen azért sír, mert nem lehet lova.

Aztán idejön a gyik.hu-ra, leírja, hogy a gonosz, g*ci szülei nem vesznek neki lovat, pedig lenne miből (ha tényleg van rá pénz, akkor vajon miért nem veszik meg?), végül felteszi a kérdést (amiről az oldal használata egyébként szólna), ami így szól: tehát?

Tehát ha ezek után sem világos, hogy miért olyan válaszokat kapott, amilyeneket, és hogy miért vagy te is ostoba, hogy véded, akkor javaslom azt Alt+F4 billentyűkombináció használatát.

2013. dec. 29. 19:52
 16/19 anonim válasza:
kérlek ne ugrálj itt, mert nem erre való ez az oldal (utcsó válaszoló!)
2014. febr. 11. 18:16
 17/19 anonim ***** válasza:
De nem is arra, hogy egy elkényeztetett fruskának adjunk segítséget abban, hogy bulizza ki magának a lovat, akit valószínűleg csak tönkretenne, mert minden barátnőjének már van lova és tiszta ciki, hogy neki nincs. Alapvető tulajdonság hiányzik belőle, ami minden jó lovasban meg kell legyen: és ez az alázat. Fényesre kéne nyalnia az anyukája fenekét, amiért egyáltalán lovagolni el tud menni. Sokan ezt sem engedhetik meg maguknak.
2014. febr. 12. 19:10
 18/19 anonim válasza:

oké, nincs miért idegeskedni, valószínű, hogy azért tette fel a kérdést, mert az az oldal szlogenje, hoyg "amit máshol nem mertél... itt megkérdezheted"

én nem akarok senkit védeni

egyébként sok mindent félre lehet érteni, ha gép előtt írogatunk egymásnak, mert

1 nem ismered a másikat

2 nem látod annak az arcát aki írja

2014. márc. 26. 18:26
 19/19 anonim ***** válasza:
@16 anyád nem ezt mondta tegnap éjszaka...
2014. márc. 28. 05:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!