Hányan szeretnének itt állatorvosok lenni?
2012. aug. 11. 11:09
2/14 anonim válasza:
Én nem szeretnék lenni. Semmi gusztusom,és kedvem sok disznó vagy tehén vagy ló végbelében turkálni.. Az állatorvos nemcsak a kutyákkal,macskákkal foglalkozik..Csak sokan elfelejtik.
3/14 A kérdező kommentje:
Nem akarok bunkó lenni, de nem az volt a kérdés hogy hányan nem...
2012. aug. 11. 11:28
4/14 anonim válasza:
JAAAAAAA!!! Csak az válaszolhat aki orvos akar lenni??
Akkor írd oda legközelebb hogy csak azok írjanak akik igennel válaszolnak...bocsi
5/14 anonim válasza:
én szerettem volna,de anyagi okok miatt nem jött össze
6/14 anonim válasza:
Már ne is haragudj, kedves negyedik válaszoló, de a kérdés úgy szólt, hgoy hányan szeretnének itt állatorvosok lenni. Ez magába foglalja ÉRTELEMSZERŰEN, hogy azokat kérdezi, akik állatorvosok szeretnének lenni. nem pedig azt akarja megtudni, hogy hányan NEM...
7/14 anonim válasza:
ma 12:02
végül is te sem a kérdésre válaszoltál,és eddig csak az első írta hogy 13...
:D
9/14 anonim válasza:
Én is nagyon szerettem volna, csak esélytelennek éreztem magam, mert hatalmas a túljelentkezés. Meg anyagilag sem álltunk úgy akkoriban. Rongyosra olvastam James Herriott- tól az Állatorvosi pályám kezdetén c. könyvet. Meg a többit is tőle, és David Taylor- tól a Vadállatok orvosa címűt. Ha téged érdekel ez a téma, ezeket a könyveket nagyon ajánlom, meg fognak erősíteni a döntésedben.
10/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsó választ! :)
2012. aug. 12. 09:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!