Járt már valaki így? Mit lehet ez ellen tenni?
Kb. 2 éve lovagolok(kisebb kihagyásokkal télen, mert télen nem lehet, mert nincs fedeles) ugyanazon a helyen. Lépés, ügetés önállóan megy, a vágta még csak futószáron. Osztályban csak egyszer lovagoltam, akkor is csak ketten voltunk lovasok. A problémám az, hogy egyszerűen még két év után se megy a szárkezelés. Pl. mindig mondja az oktatóm, hogy túl hosszú a szár fogjam rövidebbre, rövidebbre fogom, de kb. egy perc múlva már megint tök hosszú, pedig én úgy érzem , hogy nem engedtem ki (egyébként angol stílusról van szó). Ha meg hirtelen lehúzza (vagyis így leteszi ) a fejét a ló, akkor meg szinte az egész szárat kihúzza a kezemből. Egyszerűen nem bírom a kezemben tartani a szárat, megfogom egy ponton, aztán meg egy perc múlva már megint tök hosszú. És persze hogy a lovak néha tök össze-vissza mennek.
Volt valakinek ilyen problémája? Tudna valaki segíteni?
A válaszokat előre is köszönöm.
Köszi a választ.
Igazából mindig próbálom rövidre fogni és úgy megtartani, ha esetleg sikerül akkor meg már az a baj, hogy teljesen nyújtva van a kezem. Kesztyűm van (bár nem szeretek kesztyűbe lovagolni), de abban is fennáll ugyanez a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!