Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Mit gondoltok róla?

Mit gondoltok róla?

Figyelt kérdés
[link]
2013. okt. 20. 22:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szerintem ez egy szép ló, és az ára télre nem hiszem hogy feljebb menne, a kora pedig pont ideális. Első lónak azt ajánlom ha 10 év körül van, ők már nyugodtabbak:)

amúgy hetente 6x nem? :DD

Ahova én járok lovardában is úgy van hogy a hétfő pihenőnap. És hogyha TÉNYLEG 1 napot leszámítva minden nap kimész hozzá, akkor ez egyáltalán nem probléma, sőt jó. De olyan nem lehet hogy pl. azon a héten 2x voltál nála és azt mondod hogy jaaj most beteg vagyok vagy: most nincs kedvem... na ilyen nincs.

12 évesen szerintem túl fiatal vagy egy saját lóhoz, dehát nem ismerlek, nem tudhatom. Mióta lovagolsz egyébként?

A szüleidnek mi a véleménye erről? Sajnos pénzről szól minden.. Egy ló megvásárlása még a kevesebbik gond, de megvenni hozzá mindent, gondolj bele: pucolóeszközök, nyereg, kantár, meg minden. Aztán ott van a tartásdíj, egy angol box ahova én járok 50.000 Ft/hó. Na meg az állatorvos, főleg ha bármi történik, azért ez nagyon sok pénz://

Bocsi az OFFért, tudom hogy a lóról kérdeztél, csak úgy éreztem le kell írnom

2013. nov. 2. 12:45
 12/15 A kérdező kommentje:
a szűleimnek nagyon tetszik a ló a nyergen kivül már minden megvan ami kell ! nálunk 35.000 a bértartás és a feles pedig 20.000
2013. nov. 2. 14:16
 13/15 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon szép és jó az ugrás stílusa, testalkata alapján inkább nőt képzelek el rajta nem is olyan kicsi és mivel díjlovagláson van biztos az agya is jó.
2013. nov. 2. 21:39
 14/15 A kérdező kommentje:
lány vagyok:)
2013. nov. 2. 22:13
 15/15 A kérdező kommentje:
3 èves koromban keztem el
2013. nov. 3. 06:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!