Szerintem ez egy szép ló, és az ára télre nem hiszem hogy feljebb menne, a kora pedig pont ideális. Első lónak azt ajánlom ha 10 év körül van, ők már nyugodtabbak:)
amúgy hetente 6x nem? :DD
Ahova én járok lovardában is úgy van hogy a hétfő pihenőnap. És hogyha TÉNYLEG 1 napot leszámítva minden nap kimész hozzá, akkor ez egyáltalán nem probléma, sőt jó. De olyan nem lehet hogy pl. azon a héten 2x voltál nála és azt mondod hogy jaaj most beteg vagyok vagy: most nincs kedvem... na ilyen nincs.
12 évesen szerintem túl fiatal vagy egy saját lóhoz, dehát nem ismerlek, nem tudhatom. Mióta lovagolsz egyébként?
A szüleidnek mi a véleménye erről? Sajnos pénzről szól minden.. Egy ló megvásárlása még a kevesebbik gond, de megvenni hozzá mindent, gondolj bele: pucolóeszközök, nyereg, kantár, meg minden. Aztán ott van a tartásdíj, egy angol box ahova én járok 50.000 Ft/hó. Na meg az állatorvos, főleg ha bármi történik, azért ez nagyon sok pénz://
Bocsi az OFFért, tudom hogy a lóról kérdeztél, csak úgy éreztem le kell írnom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!