Fouganza?! Megéri?
Figyelt kérdés
van vele valakinek tapasztalata..?lovas felszerelést szeretnék venni!:)2013. okt. 13. 10:42
1/8 anonim válasza:
hugyha nem akarsz szupi jo cuccot ,hanem tanulni a karsz vele vagy hobbikent... nekem olyanom van,szerintem jo,persze ha nem akarsz nagyon profi dolgokat vele :)
2/8 anonim válasza:
Én ott vettem életem eddigi legjobb gatyáját, a legolcsóbb női nadrágot. És a kobakok is jók. (Ezeket egységesen tesztelik, nem számít, hogy nem marhadrágák, ugyanolyan jól védenek - sőt, az egyik kobakon még tarkóvédő is van, ami számomra óriási jó pont.)
Cipőt viszont nem ott vettem...
3/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen..utolsó írhatok egy üzit ha nem baj?:)
2013. okt. 13. 11:40
5/8 A kérdező kommentje:
miért akkor hol?
2013. okt. 13. 11:59
6/8 anonim válasza:
Ha nő még a lábad, akkor ilyen olcsót vegyél. Ha nem, akkor nagylovasban vagy más lovasboltban nézzél egy tisztességes, vastag bőrből lévő, jó minőségben varrott cipőt. Mert a cipő évekig jó kell legyen, ha egy év után szétszakad, akkor kár volt rákölteni.
7/8 anonim válasza:
en a cipot is onnan vettem kb egy eve,es meg jo,de mondjuk en ilyen hetente 1x lovagolok :)
8/8 A kérdező kommentje:
szerintem én is innen fogom márcsak azért is mert most még nincs rá lehetőségem h heti szinten lovagoljak:)köszönöm a válaszokat:)
2013. okt. 13. 14:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!