Ha most akármelyik lovat megvehetnétek a lovasok.hu eladó lovai közül, kit választanátok?
Eltekintve attól, hogy a tartási költségek és az időigényesség miatt eszemben sincs lovat venni, HA mégis lenne, akkor őt venném:
(Kár, hogy ilyen pici.)
Vagy esetleg őt, bár ez a hirdetés nekem egy kicsit bűzlik:
De ő is szép, és legalább magasabb is. Nekem alapvető szempont az, hogy legalább 170-175 cm legyen a marmagassága, de inkább több.
Pár npja még volt egy 700E körüli szürke kanca, de ő eltűnt, így ő:
Úgy tudom, már nem a kisalagiban van, de azért az egészségességéről meggyőződnék. Én is nagyon szeretem a magas lovakat, 175 centi alatti lovat el sem tudnék képzelni magamnak.
Jó kérdés :) bár most semmiképp se tudnék lovat venni, de íme egypár:
[link] igen, lenne vele munka, de én szeretem az ilyen lovakat. Amúgy elsősorban hobbyló érdekelne, a méreteim miatt (175cm) pedig inkább sportló vagy félvér típusú magasabb marmagasságú ló (sodrott is jó lenne, csak a legtöbb elég alacsony).
Nem tudom megmondani, miért, de amióta fent van, minden nap nézem, egyszerűen szeretem, már most.
(De persze nem lesz lovam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!