1/6 anonim válasza:
Jónak néz ki de ezek a képek megint csak olyanok,hogy versenyközben van a ló lekapva.Ott meg eleve előnyösebben néz ki,olyan kép nuku ,amin felszerelés nélkül állna,hogy még jobban látszódnának a részletek. Így azt mondom h jó,de manapság már sok ilyen kamu hirdetés van.
2/6 anonim válasza:
Kéne róla olyan kép, ahol négy ábra terhelően áll, oldalról van lefényképezve, és nincs rajta semmiféle felszerelés egy kötőfék/kantár kivételével. Esetleg ha még ezen túl mozgás közbeni kép is van, az is jó (lépés, ügetés és vágta közbeni is), lovassal és a nélkül. Igaz, erről már egy videó többet tud mondani. Így ennyi alapján igazából passz, heréltként nulla a tenyészértéke, én most nem keresek utána, hogy a versenyeken pontosan milyen eredményességgel szerepel...
3/6 anonim válasza:
nekem nagyon tetszik, jól képzettnek tűnik, jók a felmenői, csak annyi, hogy nincsen tenyészértéke. viszont tényleg szimpi paci!!
4/6 A kérdező kommentje:
nekem is szimpi, csak miért ár nélküli?
2013. szept. 30. 19:20
5/6 anonim válasza:
Általában, azért, mert olyan drága, hogy nem merik kiírni:)
Amúgy szimpi paci, de azért kellene róla egy felszerelés nélküli kép, mindkét oldalról. De valójában, ha az ár nem érdekel elmehetsz egy szakemberrel(jó lenne orvossal is) megnézni, többször.
6/6 A kérdező kommentje:
óóóóóó még sajnos nem lehet saját lovam, de majd remélem lesz valamikor, mert nagyon szeretnék
de még kezdő vagyok a lovaglásban
2013. okt. 19. 08:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!