Szerintetek nemzeti vágtán engednek fél vak lóval? Esetleg szabályzatróól tudtok?
Figyelt kérdés
2013. okt. 5. 17:55
1/11 anonim válasza:
Az sem számít ha a bele kint lóg:)
2/11 anonim válasza:
Mivel az egy lógyilkos cirkusz az se izgatja őket, ha akkor szúrod ki a szemét.
3/11 A kérdező kommentje:
nem értek egyet mert.. mindegy KOMOLYAN kérdeztem olyanok válaszára várok akik tényleg tudnak efféle szabályzatról stb
2013. okt. 6. 22:57
4/11 A kérdező kommentje:
és még hozzá nagyon komoly orvosi ellenőrzésen mennek tovább a lovak is és a helyük is igényes papír csalás miatt is szórnak ki csúnyán mondva lovakat
2013. okt. 6. 22:58
5/11 anonim válasza:
mIt ér az orvosi ellenőrzés ,ha a pálya kialakítása életveszélyes?! Lószart se. Szépítsd,színezd,de akkor is egy kibelezett ló,ami körbe-körbe szaladgál ,azt hiszem elég nyomós indok.
6/11 A kérdező kommentje:
én erről a kibelezett lóról egyszer hallottam mesélne valaki bővebben
2013. okt. 8. 19:18
7/11 anonim válasza:
a pálya egyik korlátja vagy fémeleme felszakította a hasát,amikor kisodródott és neki csapódott. Ment még pár kört lógó belekkel és utána elkellett altatni. De a futamot a sérült ló láttán sem állították le.
8/11 A kérdező kommentje:
ez mikor volt? videó kép nincs lóra? nem azért de el nem tudom képzelni ez hogy és miért
2013. okt. 10. 18:46
9/11 anonim válasza:
Rtl leadta közvetítés közben . Tavalyin volt. Ne higgy el semmit,akkor nézzél utána :)
Ezeket olvasd el akkor: [link]
Itt szépítik : [link]
Ez az az ominózus "kibelezős futam" ,amelyik kisodródott ,annak szakadt fela a hasa,csak azt persze már nem mutatják. Viszont hagyták,hogy logó belekkel fusson szerencsétlen állat a többi ló után,véletlenül sem állították le a futamot.
Ez egy mocskos állatkínzás! A kincsem parkba lehetne normálisan megcsinálni,de a Hősök terén csak a lovak kárára megy az egész,immár több éve,és nincs egy olyan év,hogy ne törné ló a lábát vagy ne pusztulna el állat.
10/11 anonim válasza:
ez lemaradt: http://www.youtube.com/watch?v=Dd7x9sV01mg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!