Lóról vagy a lovasról? :D
A ló szép és finom. AZ első lábai kicsit rokkantak, ez lehet azért van mert bakpatás vagy szalag sérülés miatt vagy csak éppen pihenteti. Én személy szerint eltudnék rajta viselni egy martingált vagy egyéb segédeszközt, hogy ne égben legyen a feje.
hát már ne is haragudj előző, de egy képről, amin áll a ló, hogy lehet azt megállapítani, hogy martingál kéne rá? brrrr
egyébként meg egy ilyen képről, ráadásul ilyen minőségűről nem sok mindent lehet megállapítani. nekem tetszik, nagy hibáját én a képen nem látom.
Sem a martingáltól, sem a segédszártól nem lesz jobb, ami azt illeti... A martingál meggátolja, hogy a ló felfelé kapkodja a fejét, megbízni a kézben, és támaszkodni attól még nem fog, ha meg behúzod a fejét a "helyére", attól még ugyanúgy nem fog támaszkodni, csak még jobban az elejére lesz ejtve, a fara pedig nem lesz aktivizálva ettől még... Csak rá lesz erőltetve egy keret. Remek.
Túl nagy hibája a lónak nincs amúgy, így hirtelen ránézésre, de az biztos, hogy nincs jól képezve, nem a legjobban van lovagolva, ez látszik a nyakán - de ezt egyszerűen azzal kéne/lehet korrigálni, hogy a lovas elkezd lovagolni, és helyes segítségeket adni.
szerintem telivér vagy valami magas félvér lehet.
tehát alkati a nyaka.
sok idomító munka javíthat rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!