Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Mi a véleményetek róla?

Mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés

esetleg valaki ismeri ezt a lovat/lovardát? (Kisalagi LK)

[link]

2013. szept. 15. 21:12
 1/5 anonim ***** válasza:

igen és már rengeteg kérdés volt az itt eladó lovakkal kapcsolatban és többen megírtuk, hogy semmiképpen sem ajánljuk, mert rengeteg átverésről tudunk, sánta, kehes lovat sem átall a tulaj leinjekciózni mire mennek megnézni, de érkeztek ellenpéldák is, aki ott vette a lovát és kutya baja.

én kihagynám... amelyiknek nincs baja azt is pont 2x annyiért árulják, mint amennyit ér...

2013. szept. 16. 10:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen, sok ilyen kérdés volt már.És én megint csak annyit tudok írni hogy az én magyar sportlovam tőlük van.Nem vertek át, minden stimmel a pacival, decemberben lesz 1éve hogy nálam van.Imádom!Szinte egyek vagyunk, jól lovagolható, engedelmes,azonnal jön ha hívom..stb.És még egy példa, egyik volt gimis osztálytársam pedig lassan 8éve vette tőlük a lovát, és a mai napig meg van neki, és annak a pacinak seincs semmi baja.Én csak azt tudom tanácsolni hogy menj el személyesen, akár vigyél orvost, nnézzétek meg, próbáljátok ki a lovat, és utána dönts.Egyébként ha titkolt hibája van a lónak akkor az eladó köteles visszavenni...!
2013. szept. 16. 11:05
 3/5 anonim ***** válasza:

és vissza is veszi cserére, és ad egy másik sz*rt... te 2 lovat hoztál fel példának, én pedig személyesen ismertem az elmúlt 10 év alatt kb 20-at, aminek baja volt és pont ezért a tulajdonos nem akarta tovább tartani és mivel ő maga nem akart átverni senkit, ezért adta el a Juhásznak olcsóbban, mert annak elég vastag a bőr a képén...

de azért hajrá!

2013. szept. 16. 11:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Hobbiló. Meghúzod fordul, megrúgod indul. Egy erős be- és átlovaglásra van szüksége. Nem ugrik rosszul, nyugodtnak is látszik. A lovardát nem ismerem.
2013. szept. 16. 14:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Ebből a lovardából van az egyik ismerősöm lova, ideggyenge, de ez kiderült már a vásárlás során is. Viszont ezt az ideggyenge félvért, semmiextra képességgel, ha jól rémlik 1,5 millióért adta el. Szóval igen, tényleg drágák a lovak, bár én csak ezt az 1 esetet ismerem. Más baja viszont úgy tudom, nem lett a vétel után a pacinak.
2013. szept. 17. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!