Jézusom! Ti mit szóltok ehhez a bloghoz? Egy lóról szól.
Bocsánat..de a benutatkozásnál már abbahagytam..
egyszerűen borzalmas a fogalmazás..nem is a helyesírás hanem a fogalmazás.
2x vissza kellett olvasnom a sorokat hogy megértsem mit akar mondani.
Kleo0:), Neked sem jobb semmivel a fogalmazásod, sőt!
A blog pedig elég szomorú és tragikus témát feszeget, tényleg át lehet érezni, mit érez most a kislány... :(
Ó, én naiv... azt hittem legalább megtörtént eset, de nem.
Mint a normális emberek, én nem a bemutatkozással kezdtem, hanem rögtön a "fejezetekkel". Azt hittem egy zaklatott kislány önvallomásai, VALÓS önvallomásai.
Így hogy tudom, hogy a történet csak kitaláció, tényleg nem "regényminőségű" a fogalmazás, a rengeteg ismétlés és a tőmondatok nem regényhez illőek.
Egy 16 évestől viszont nem rossz. :)
Igen.sajnos tudom!
de én nem írok regényt.
mellesleg.nem azért..de hol van itt a ló?
Nem szóltam!:D
bocsánat..de ma eléggé idiot vagyok.
Én szórakozás-könyvek kategóriában találtam meg ezt a blogot, és ott úgy vette ki magát, mint nagyon is valós kérdés. Ha megnézitek, az első dátum augusztus kilenc (vagy tíz, nem tudom), ahol közli, hogy fel fogja tölteni a regénye részleteit. Ehhez képest az első "Nekrológ Afrikának" c. jegyzetet néhány napja készítette, és nem krimi regény, ahogy azt a bevezetésben írja. Most meg az öngyilkosság. Nem tudom, szerintetek tényleg nem valós? (Itt a könyv kategóriás link.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__konyvek__4871284-m.. )
Csodálatos....Lenyűgöző...Fantasztikus!!! Eleve hosszabban áradoztam volna, de mikor már az ég beharangozásának végénél jártam, véletlenül megpiszkáltam valamit, szóval az elveszett az éterben. De a mondanivalóm ugyanaz! : Imádom ahogy írsz! Fantasztikus! AMAZING! A bemutatkozásod különleges, jól fogalmazott, figyelemre méltó.Az a csipetnyi önirónia pedig még csak még jobbá teszi! Mármint a fogalmazást. Mert amúgy elkeseredettség süt belőle. Nem sajnállak, nem szánlak, egy kicsit együtt érzek, ráadásul az írásodtól egyszerre dobódtam fel, és lombozódtam le. Annyira örülök, hogy rátaláltam a blogodra! Mindenhol hirdetni fogom, mert ez tényleg...CSODÁLATOS! Persze lenne még mit fejlődnöd..:)) De ezzel már simán írhatnál regényt, mert az általam elolvasott lovaskönyvek 99 százalékának írójánál jobban írsz! És amint olvastam a bemutatkozódnál...ezt kamatoztattad is! IMÁDOM! Ráadásul, az első és a második fejezet között is nagy előrelépés van! Komolyan...meghatódtam. De tényleg! És: NEHOGY NEKEM ABBA MERÉSZELD HAGYNI!!!! NEM VAGY GYENGE!!! Ezt a csodát folytatnod kell, különben megállíthatatlanul elcsordogál...És: Nem szánlak, nem sajnállak, de tudd, hogy együtt érzek veled. Engem is egy csomóan utálnak. Tényleg. A "két legjobb barátnőm"..hát :(:...Az a legjobb, még, mikor a miatt pécéznek ki, hogy "már megint könyvet olvasoool? Teeed máár lee!" "Te jó isten, Zabhegyező? Zab!" ....-_-"...Szóval..De nem utálom őket, csak azért rosszul esik a viselkedésük. De..Tudatlanok :)) Nem tudják milyen jó belemerülni egy könyve...Áááh..túlságosan eltértem a tárgytól :) : IMÁDOM A BLOGOD ÉS EZENTÚL EGY CSOMÓSZOR BE FOGOK KUKKANTANI, UGYANIS LENYŰGÖZŐ AHOGY ÍRSZ! IMÁDOM! ........................................
SOK SIKERT NEKED! SZURKOLOK NEKED! ( Mint egy focimeccsen..végül is, ha úgy vesszük, az élet egy focimeccs....és ha ezt a blogot sikerrel vezeted, akkor az már egy telitalálata háló közepébe!) IMÁDOM NEW HAGYD ABBA! SOK SIKERT! XOXO:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!