Magyarországon vannak orosz fajtájú lovak, mint kabargyin, Orlov-ügető, bugyonnij? Vagy csak külföldön láthatom őket élőben?
Figyelt kérdés
2013. szept. 26. 23:57
1/5 anonim válasza:
Kíváncsiságból beírtam a keresőbe az orlov ügetőt, annyi eladó van belőle, mint a nyű...
2/5 anonim válasza:
igen, orlov ügetőt lehet találni dögivel, már én is találkoztam többel is. a másik kettőt élőben még nem láttam, csak lovas könyvekben.
3/5 anonim válasza:
Én egy orosz ügetőt ismerek (az orlovból tenyésztették ki, még viszonylag új fajta).
4/5 anonim válasza:
Az orosz ügető az konkrétan orlov ügetőre pakolt amerikai ügető, amíg az orlov ügető kiemelkedő hosszútávú gyorsaságával, az amerikai pedig a rövidebb távúval, addig az orosz ügető nagyjából lókaki, ha pályára vitelben gondolkozunk - egyik felmenő fajtáját sem képes megközelíteni sem.
Orlov és orosz ügetőt amúgy találni itthon is bőven, más orosz fajtát már nehezebben, azokat valószínűleg be kell hozatni, de ki tudja...
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
Nagyon érdekelnek ezek a fajták, de eddig még én is csak képről láttam őket, ezért gondoltam, hogy megkérdezem, hátha tud valaki valami közelebbit róluk.
2013. szept. 29. 16:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!