Amerikai ügető első és military lónak?
Az ügető szépen tud ugrani, és megy is, mint a golyó, ha kell, lehet belőle jó military ló, a díjlovaglás része húzós lehet, én mondjuk azt se mondanám lehetetlennek, mert nem S2 programot kérnek, az én ügetőm pl. szépen dolgozik négyszögben is, terepen is, ugrani nem szoktam vele, szabadon megnéztem, remek stílusban ugrik, de volt pályán, a lábai nem bírnák, ha komoly ugrókarriert terveznék vele.
Az ügető amúgy távlovaglásra is jól megfelel, nyilván mindkettő esetében meg kell tanítani vágtázni, mert neki ez nem természetes annyira, mint a többi fajtának, de nem lehetetlen. Általánosságban én azt látom, hogy jobb kézre kicsit könnyebben megy nekik, bal kéznél kell egy kis idő és türelem, talán mert pályán bal kézre mennek... De szóval nem lehetetlen, kell hozzá egy kis hozzáértés, tapasztalat, de legalábbis egy jó edző, és rendben lesz az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!