Western vagy angol stílus tetszik nektek jobban?
Angol. Azért mert azt csinálom,az fogott meg.
DE egyébként este legjobb a francia!
Az angol. Lehet, hogy ez most hülyén fog hangzani, de a körülötte kialakult "életérzés" miatt.
Én nem vagyok cowgirl, nem szeretek sem kurjongatni, sem lasszót dobálni, western csizmában, cowboykalapban és kockás ingben pedig valaki elképesztően röhejesen néznék ki. Ellenben precíz vagyok, nagyon szeretem mindenben a pontosságot és a szabályosságot, maximalista vagyok, mindenben a tökélyre törekszem. Szeretek csendben, magas fokon koncentrálva, nagyon alaposan csinálni bármit. Ennélfogva az idomítólovaglás való nekem. Az olyan szép, alapos, kifinomult, letisztult, precíz, szabályos és harmonikus, amilyenre én mindenben, amit csak teszek, törekszem.
Nagyon tetszenek a Western típusú lovaglás. És nagyon gyönyörű is. De én úgy vagyok vele, hogy engem az Angol stílus fogott meg. Ezt nem a külső látványaira értem, inkább a saját lovaglásomra. Persze egy hidegvérű (de egyértelműen a melegvérűn is) lovon elképesztő egy Western nyereg.
A felszerelésről ennyi.
A lovaglásból nekem az Angol stílust úgymond gyengédebbnek tartom. Nekem a Western lovaglás durvább dolgot takar. De persze ez csak az én fejemben van így. Nincs ez nyilvánosan lejegyezve. Nekem ez a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!