Mi a véleményetek ezekről a kancákról?
Csak kíváncsi vagyok mások milyennek látják őket.Mindenféle választ köszönök!
[link] /ny_rv_ge_117_www.kepfeltoltes.hu_. Jpg
Nekem tetszik,főleg a feje :)
Nagyon aranyos,tiéd?
Mert elsőre szóközt tettél a .jpg közé :)
Nem a legjobb képek ezek amúgy egy ló "minősítéséhez", az igazi képen a ló egyenesen áll, felszerelés nélkül, négy lábra terhelően, oldalról fotózva, és ezen túl jön a lovassal kép - hasonló lenne, de mégse.
Amelyiken ülnek, arra ráférne egy körmölés, a lábai nem a legjobbak, a másik sem egy meseszép ló igazából, értve ezt úgy, hogy nem egy tenyésztésbe veendő elit sportlovat látok magam előtt, de hobbi célokra tökéletes, nincs igazán komoly hibája. Kicsit alulizmoltak, a nyakuk sem a legszebb, pont emiatt, lovas alatt sem a legjobb az a nyaktartás.
az első képen ami van,nem a legjobb felépítésű. Feje aránytalan a nyakához viszonyítva, gyenge szarvasnyaka van.
A másiknak nem a legjobb a hátulja,lehet csak a hosszú körme miatt is csalóka a kép.
Köszönöm utolsó.De nincs edzésben a képen, mert ma készült, és egész nyáron csak tengtek a karámban. Ősztől van időm foglalkozni velük, mert 1hónapja volt egy kézműtétem,így elmaradtak a nagy edzések...
16éves magyar sportló, elég jó telivér ősökkel.Toborzó nagyapával, és Ramses ükapával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!