Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Alkudható bértartás?

Alkudható bértartás?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Már 9 éves korom óta lovagolok, 6 éve. Bár a tavalyi és idei évet teljesen kihagytam. Ennyi ev utan nagyon vagyom mar egy sajat lóra, de otletem sincs, higyan vethetnem ezt fel a szuleimnek.

Bar tudom, hogy a lotartas nem olcso, es en se vagyok penzes, barmire kepes lennek azert, hogy kapjak egy lovat.

Szerintetek lehetseges az, hogy munkat vallalok a lovardaban (boxpucolast, locsutakolast)es igy olcsobb lenne a bertarta? A munkaert nem kérnék penzt!

A valaszt elore is koszi!

2013. aug. 30. 18:59
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Budapest harmadik kerulet.aquincum. Sajnos csak tomegkozlekedessel tudnek jarni lovagolni mivel a csollaghegyi aranypatko lovarda egy kalap szar

...

2013. aug. 31. 14:34
 12/13 anonim ***** válasza:
Nézetem szerint egy felesben tartott, közösen vásárolt ló esetében az orvosi költség is feleződik. De ez persze megállapodás kérdése, úgy is meg lehet állapodni, hogy az fizet, akinek a hibájából lesérült, csak éppen ha így szól a megállapodás, akkor abból örök vita lesz: egyik nap kimész a lovardába, és sánta a ló, ki a fene fogja azt megmondani, hogy az most a legelőn botlott bele egy gödörbe, vagy a felestársad alatt sántult le? Ilyen szar egysezségből csak meddő vita lesz, szerintem totál öngól ilyen megállapodást kötni. Ha baj van, nem vitatkozni kell meg bűnbakot keresni, hanem összezárni és kiizzadni a lódoktort fifty-fifty, akkor legalább a barátság megmarad, ha a pénz nem is. De felőlem mindenki azt csinál, amit akar.
2013. aug. 31. 18:13
 13/13 anonim ***** válasza:
én gyakorlatilag nem fizetek a ló tartásáért, ugyanis 30000 a tartása ahol van a lovam, de a lovardában ganézok, etetem a lovakat, felkészítem az órákra napi ezresért, így el van látva a ló, nincs fizetés de a lovarda ellátja a lovam
2013. szept. 2. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!