Paks környékén bértartás?
Figyelt kérdés
Minőségi széna, és hogy ne kelljen fél órát utazni, feltétel, meg jó lenne, ha nem lenne őrült drága. Személyes tapasztalatokat is szívesen meghallgatok.2013. aug. 3. 09:46
2/4 A kérdező kommentje:
azt tudom hogy létezik, de pl mennyi a bértartás, mit foglal magában, mik a személyes tapasztalatok?
2013. aug. 3. 14:29
3/4 anonim válasza:
Én lovagolni jártam oda anno, amíg nem volt sajátom, én a sajátomat itthon tartom, azt hiszem 35.000Ft, rendesen kap enni a ló, hatalmas a legelő, sok lóval van együtt, van 2 bértartott ló elég rég óta ott vannak, nem szoktak panaszkodni, bármikor lehet menni a lóhoz, stb, de érdemes elmenni megnézni. :)
Pakson laksz?
4/4 A kérdező kommentje:
gondolkodok a Paksra költözésen
2013. aug. 5. 08:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!