Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Ha egy ló belém szeretne...

Ha egy ló belém szeretne vakarózni, az a barátkozás, bizalomépítés vagy inkább a tiszteletlenség jele? Engedjem neki vagy ne?

Figyelt kérdés
2013. aug. 28. 19:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Tiszteletlenség jele, egy darab fának néz, amibe beletörölheti a nyálát, és amin megvakarhatja magát, hisz viszket a kantár/kötőfék alatt. Nem szabad hagyni neki, az lehet, hogy megvakarod a homlokát, a kihullott szőröktől kicsit megszabadítod, de azt ne hagyd, hogy te legyél a "vakarófa".
2013. aug. 28. 19:43
 2/5 anonim ***** válasza:
tiszteletlenség, ne hagyd neki. Várja meg, még végeztek a munkával, leveszed a kantárt, és akkor megvakarózhat. Én mikor meleg van, nagyon izzad, akkor munka előtt, után mosom a fejét, szivaccsal, így kicsit kevésbé viszket neki.
2013. aug. 28. 20:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Az én lovam magán vakaródzik. Kinyújtsa a lábát és már meg is oldotta, amikor vakargatom a nyakát megengedem neki, hogy ő is viszonozhatja a gesztust. De csak akkor engedem meg neki, emigy soha! (igaz emígy nem is szokott)
2013. aug. 28. 20:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Tiszteletlenség, ne hagyd neki. Én iskolalónak vettem egy olyan hucult, akinek hagyta a gazdája, mert aranyos. (200 kilós bácsi) Persze csak a vásárlást követően derült ki, hogy a nyugodt, rendes paci feldönti a gyerekeket, mikor lovaglás után lemossák, évek alatt lehetett csak kinevelni belőle...
2013. aug. 28. 20:55
 5/5 x) ***** válasza:
Bár az én lovam ilyet nagyon ritkán csinál, de ha mégis (mert mondjuk nincs semmi a közelben, aminél vakarózhatna) akkor ellököm a fejét és utána megvakargatom kicsit. Közötte jó ha eltelik egy kis idő, hogy ne kösse össze a két dolgot (azt, hogy ha baszogat akkor megvakargatod).
2013. aug. 28. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!