Megéri belovagoltatni?
Figyelt kérdés
A ló 3,5 éves, és lovagolható, de párszor már vitt el lovast, és néha ágaskodik, amúgy nincs vele gond nyereg alatt. Csak azért csinálja ezeket, mert nem volt szakszerűen belovagolva? Megéri elvinni lovardába?2013. aug. 28. 15:22
1/3 anonim válasza:
Mértne érné? Ezeket egy jó belovagló megoldhatja és teljesen jó ló is lehet akár belőle. Ha nem volt szakszerűen belovagolva,akkor azért is csinálhatja de lehet alapból rossz természetű.
2/3 anonim válasza:
Ágaskodik, de amúgy nincs vele gond?! Az ágaskodás nagyon súlyos engedetlenség, irány a belovagló, mielőtt bajotok esik! Ezeket a problémákat viszont lovashiba is okozhatja, így - bár a kérdésből nem derül ki az, hogy te milyen szinten lovagolsz -, neked is érdemes lenne felkeresned egy edzőt, aki lehet, hogy ki tudná javítani azokat a hibáidat, amelyek a lovad viselkedésében így tükröződnek.
3/3 anonim válasza:
Nagyon megéri. Nekem két lovam van, az egyiket én lovagoltam be, a másikat szakember, ég és föld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!