Milyen lófajtát ajánlotok első lónak?
Olyat ami:
-kedves
-barátságos
-inteligens
-és nagyon jó ugró ló
?
Remélem egyszer sor kerül rá, hogy legyen saját lovam,egyenlőre még nem, de nagyon érdekelne :)
De mint egyesek szerint az EGYED a leg fontosabb, amit én is tudok hogy egyedtől függ valamilyen szinten befolyásolja ez a pörgős természetet, pl hogy nyugodt a shagya?
ha nem lehet érteni, újra leírom , meg próbálom érthetőbben :)
honnan veszed hogy kezdő vagyok?! te azt nem tudhatod
és hányszor kell még írnom, hogy nem a közel jövőben lenne saját lovam, mert nem tudnánk hol tartani, bértartásban meg nem szeretném mert drága, és majd talán leghamarabb 4 év és addig meg már nem leszek kezdő :)
oké
nem akarom, hogy azt higyjétek hogy milyen állat vagyok én is lehetnék valaki lova
mit gonoltok pontosan akkor a
magyar sportlóról?
Kérlek hagyjátok ezt hogy kezdőnek....
igen még az vagyok és elnézést kérek azért a hozzászólásomért, hogy "honnan veszitek hogy kezdő vagyok"
de nem most kezdő képpen lesz saját lovam, sajnos még szóba sem jöhet
majd legfeljebb későbbiekben inkább az első lóra támaszkodjatok és ne a kezdő fogalomra
mert pár év múlva már nem kezdő leszek :)
Első lóval szinte kezdő vagy sokszor, mert teljesen mást igényel egy saját ló, akivel csak te foglalkozol, mint egy iskolaló - éppen ezért nem ajánlottak a telivérezett fajták, mint az arab/angol telivér, vagy a shagya, stb.
A magyar (vagy bármelyik európai) sportlófajta amúgy remek választás lehet, elég nagy a mozgásigénye ugyan, de jellemzően nagyon jófejek, noha igénylik azért a lovast.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!