Ha egy ló lovaglás közben kotyog az mit jelent?
Figyelt kérdés
Mondták már azt is, hogy feszült, meg azt is hogy jól érzi magát... ti hogy tudjátok?2013. aug. 21. 18:17
11/15 anonim válasza:
Nem a heréi zörögnek, hanem a "dugattyú" mozog.
Akár herélt, akár nem.
12/15 anonim válasza:
Vaszorazörejnek hívják, heréltnél és ménnél is előfordul, feszültség esetén hallani elsősorban
13/15 anonim válasza:
Tudom melyik hangra gondolsz, de a hivatalos nevét (vaszorazörej) csak most tudtam meg, a többi válaszolótól. :)
Csak heréltnél és csődörnél hallani (leginkább ügetésben), mégpedig akkor, ha megizzadnak; vagy ha mozgatás (lemozgatás vagy lovaglás, az mindegy) közben nagyon felélénkülnek, izgatottak lesznek, gyorsabb tempóra kapcsolnak.
Kérdésedre válaszolva, ez hallható akkor is, ha jókedve van a lónak (például amikor tele van és lemozgatod, és össze-vissza bakol örömében, felpörög) és akkor is, ha ideges és emiatt vált turbó üzzemódra.
14/15 A kérdező kommentje:
lemozgatásnál hallom általában, vágta után amikor még menne.. akkor ezek szerint csak azért csinálja mert izgatott? félek h én teszem feszülté :S
2013. aug. 28. 22:39
15/15 anonim válasza:
ideges feszült! Olyankor befeszíti mindenét. Ez az idegesség jele. Vagy unja a feladatot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!