Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Ajánlanátok nekem lovakat?...

Lovasmiki kérdése:

Ajánlanátok nekem lovakat? (Tovább lent)?

Figyelt kérdés

Az ára 300.000 Ft alatt legyen!Viszonylag karcsú legyen olyan lovak mint pl.:Kisbéri félvér,Magyar félvér,Furioso,stb.!A kora 15 év alatt legyen!A legfontosabb hogy belovagolt legyen,az nem baj ha mellé be is van kocsizva!Egészséges legyen! tehát még lehessen lovagolni!Szín mindegy!Ja és ne legyenek rossz tulajdonságai!pl:karórágás,csipés,harapás,stb.

Előre is ksözönöm!

2013. aug. 20. 19:40
 1/8 anonim ***** válasza:
lovasok.hu-n nezegess :) ott mindent kenyed-kedved szerint beallithatsz.
2013. aug. 20. 19:59
 2/8 anonim ***** válasza:
Lovasok.hu-n találsz egy halom ilyen lovat, amelyik tetszik, azt élőben ki kell próbálni, többször is, előre be nem jelentett időpontban is (hátha benyugtatózzák, mert tudják, hogy mész, stb), és meg kell nézetni végül orvossal is ,ha jónak találod. Csak ezeken derül ki, milyen is az a ló igazából... Alap szinten belovagolt lovat 300 környékén simán találni fogsz.
2013. aug. 20. 21:25
 3/8 A kérdező kommentje:

De én olyanra gondoltam ami ilyen 200.000 Ft küröl van!

tudnátok linkeket küldetni?!

2013. aug. 20. 21:47
 4/8 anonim ***** válasza:

200 körül egészséges, rossz szokásoktól mentes, fiatal lovat úgy kapsz, hogy pályáról jövő ügető vagy telivér, ami átlovaglásra szorul... Telivér be van ülve, jobb tréningistállóban lovagolva, de mindenképp komoly átképzés kell neki. Ilyen árban már nehezen találsz helyesen belovagolt lovat, amelyik meg úgy megy, hogy alárúgsz, és elindul, ha megrángatod, megáll, az nincs belovagolva... De azt lehet, hogy 200 körül már utánad csapják.

FB-n lovasok adás-vétel csoportjában is sok eladó ló van amúgy, ott is nézelődhetsz, meg az említett lovasok.hu-n... Mi hiába linkelünk neked megfelelő lovat, ha amúgy az ország másik felében van, és a szállítás +70 ezer... stb.

2013. aug. 20. 21:50
 5/8 anonim ***** válasza:
2013. aug. 20. 21:56
 6/8 A kérdező kommentje:

És róla mi a véleményetek??

[link]

2013. aug. 20. 22:04
 7/8 A kérdező kommentje:

vagy róla?

[link]

2013. aug. 20. 22:06
 8/8 anonim ***** válasza:
Az első ha egészséges és tisztességgel van belovagolva, azaz a kiképzési skálán végigvezethető, akkor esetleg, a másodikon western cucc van, ettől még lehet, hogy angol stílusban lovagolták (na ott érdemes mondjuk elgondolkodni, mit akarsz a lótól), ha nem westernezel, ezt a lovat át kell lovagoltatni, ami nem két forint.
2013. aug. 20. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!