Ajánlanátok nekem lovakat? (Tovább lent)?
Az ára 300.000 Ft alatt legyen!Viszonylag karcsú legyen olyan lovak mint pl.:Kisbéri félvér,Magyar félvér,Furioso,stb.!A kora 15 év alatt legyen!A legfontosabb hogy belovagolt legyen,az nem baj ha mellé be is van kocsizva!Egészséges legyen! tehát még lehessen lovagolni!Szín mindegy!Ja és ne legyenek rossz tulajdonságai!pl:karórágás,csipés,harapás,stb.
Előre is ksözönöm!
De én olyanra gondoltam ami ilyen 200.000 Ft küröl van!
tudnátok linkeket küldetni?!
200 körül egészséges, rossz szokásoktól mentes, fiatal lovat úgy kapsz, hogy pályáról jövő ügető vagy telivér, ami átlovaglásra szorul... Telivér be van ülve, jobb tréningistállóban lovagolva, de mindenképp komoly átképzés kell neki. Ilyen árban már nehezen találsz helyesen belovagolt lovat, amelyik meg úgy megy, hogy alárúgsz, és elindul, ha megrángatod, megáll, az nincs belovagolva... De azt lehet, hogy 200 körül már utánad csapják.
FB-n lovasok adás-vétel csoportjában is sok eladó ló van amúgy, ott is nézelődhetsz, meg az említett lovasok.hu-n... Mi hiába linkelünk neked megfelelő lovat, ha amúgy az ország másik felében van, és a szállítás +70 ezer... stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!