Szerintetek mennyire szép ez a ló?
Igen. Jó kondícióban van, nincs semmilyen szembetűnő küllemhibája, ápolt, és bár "jó lónak nincs színe", az almásderest sokan szeretik. (Én inkább pej párti vagyok, ha már színek, de kinek a pap, kinek a papné).
Ha nagyon bele akarnék kötni, azt írnám, hogy talán nehéz lovaglású, hiszen fülvédőt visel, amit a könnyen kezelhető, nem ijedős, birka lovakra nem szoktak tenni. De lehet, hogy a kislány dísznek tette rá, szóval ez nem biztos.
Hogy mennyire van jól lovagolva, az kérdéses. Nagyon rosszul biztos nincs, az látszana az izomzatán. De az egész kép valahogy azt súgja nekem, hogy azért nem egy L/M szintű díjlovat látunk.
Csak dísznek van rajta, legalábbis én mindig fülvédő nélkül ülök rá, és amúgy nem ijedős...
Amúgy egy "iskolaló", Sissy névre hallgató.
Fülvédőt azért tesznek nyáron a lóra, hogy ne zavarják a rovarok, bogarak, nem azért, hogy ne ijedezzen... Ellenben ha épp a füledbe akarnak petézni, te is rángatnád és csapkodnád a fejed, teljesen mindegy, hogy közben ágyúdörgés van-e; nem sok hangot fog fel, megsúgom. Ami mond is valamit ilyen szempontból, az a szügyelős martingál, maga a maritngál akkor kell, ha a lóra jellemző, hogy kapkodja fel-le a fejét.
Maga a ló nekem kicsit aránytalan, a megállása nem a legszebb, de jó kondiban van.
utolsó: a fülvédőről igazad van...
amúgy azért látszik aránytalannak, mert rossz a kép. :// jövőhéten próbálok majd jót csinálni róla!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!