Mondanátok szép lóneveket?
Figyelt kérdés
Kancának M vagy B betűvel shagya fajta, szürke,fekete a sörénye 14 hónapos de még nem találtunk neki nevet2013. júl. 24. 15:15
1/8 A kérdező kommentje:
ha sok szép nevet írtok lehet küldök róla képet:)LEHET
2013. júl. 24. 15:18
3/8 anonim válasza:
Tudom, hogy nem M vagy B betűvel kezdődő, de szerintem nagyon szép néz ez is: Thunder
4/8 A kérdező kommentje:
lehetőleg valami shagyanak jobban illőt de azért köszi:)
2013. júl. 24. 15:34
5/8 anonim válasza:
Bahiya - gyönyörű
Balqis - Name of the Queen of Sheba - Sheba királynő neve
Bari'ah - kitűnő
Barika - hamvasság, szépség
Bashirah, Basheera - jó hírt hozó, vidám, öröm
Majidah, Majeeda - dicső, fényes
Malak - angyal
Malika - királynő
Mas'ouda - boldog, szerencsés
Mawiyah - az élet eszenciája
Maymunah - boldog, szent
Maysun, Maysoon - gyöngyörű arc és test
Muhjah - lélek
Muslimah - jámbor
Jó válogatást! Nekem ezek a női arab nevek tetszenek, az általad kikötött betűkkel. :)
6/8 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm!lesz itt kép holnap vagy holnapután:)ne feledkezzetek meg róla!majd privibe küldöm:)
2013. júl. 24. 15:39
7/8 anonim válasza:
Bella:) nekem nagyon tetszik:D egyik barátomnak a lovát így hívják,az én arab lovamat Scarletnek(szkárlet)hívják:)
8/8 anonim válasza:
Én 1éves pinto csikòmát Fátyol-nak neveztük el. Persze tudom hogy nem M,B betűs ez a név, csak hátha megtetszik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!