Díjugratásnál a lónak ugrás előtt adnak valamilyen jelet?
Figyelt kérdés
2013. aug. 11. 18:47
1/5 anonim válasza:
Vannak különböző jelzések a lovas részéről melyek támpontot adnak a lónak. Pl ugrás előtt félfelvételekkel érkeztetni ,zárni a csizmával,és ezekkel befolyásolják mikor kell ugrania.
2/5 anonim válasza:
Az elugrási pontot a lovas adja meg, az régen rossz, ha a ló onnan ugrik és úgy, ahogy épp sikerül, az nem komoly díjugratás, épkézláb edző tanítványától ilyet nem látsz.
Természetesen más a dolog kezdő lónál, vagy lovasnál (lehetőség szerint az kerülendő, ahol mindkettő tapasztalatlan), de az ugye nem versenyhelyzet, nem díjugratás - nem komplett pályákról van szó, hanem egyes különálló akadályokról.
3/5 anonim válasza:
"Az elugrási pontot a lovas adja meg, az régen rossz, ha a ló onnan ugrik és úgy, ahogy épp sikerül, az nem komoly díjugratás, épkézláb edző tanítványától ilyet nem látsz".
ugrás előtt félfelvételekkel érkeztetni ,zárni a csizmával,és ezekkel befolyásolják mikor kell ugrania.
Nem ezt ugatom én is?!
4/5 anonim válasza:
...Írtam bárhol is, hogy nem értek egyet veled?
5/5 anonim válasza:
azt hittem már megint nekem írod... akkor nem szóltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!