Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Körkarám híján is meg lehet...

Körkarám híján is meg lehet csinálni a csatlakozást?

Figyelt kérdés
2013. aug. 9. 12:28
 1/3 anonim válasza:

Szia!

Meg lehet próbálni, bár szerintem szükséges hozzá a körkarám.

2013. aug. 9. 13:08
 2/3 x) ***** válasza:

Azért szokás körkarámban csinálni, mert ott nincsenek sarkok, ahová a ló be tud állni. Így nem szakad meg a kapcsolat közöttetek, a lónak folyamatosan mozognia kell, hiszen a cél ugye az, hogy lefáradjon. Mellesleg te sem tudsz nyugodtan a lóra koncentrálni, ha mindig azon kell stresszelned, hogy mikor áll be a sarokba.

De ha a körkarám nem megoldható, akkor a sarkokat célszerű elkeríteni valamivel. Ezt én régebben szénabálákkal oldottam meg. Illetve kis méretű karámban jó csinálni, mert a nagyobb karámban a ló el tud távolodni tőled, kikerülhet az irányításod alól.

2013. aug. 9. 17:22
 3/3 anonim ***** válasza:
Kis karámban megoldható, magas legyen a kerítés, mert egy sok villanypásztoron kimegy az okosabb. a sarkokat is válaszd le villanypásztorral, akadályrudakkal, raklapokkal, bálákkal, kitörőkkel, vagy valamivel, legyél kreatív, a cél egy kb kör alakú valami létrehozása, az előző válaszoló leírta, miért fontos ez. Nagyobb helyen nem megoldható. Futószáron se, mert könnyen beakadhat.
2013. nov. 16. 00:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!