A lovam ugrás közben kiüti a könyökét mit csinálnátok?
Figyelt kérdés
Ügetőben hónaljvédőt használunk de ugróban ez kétlem ,hogy megengedett lenne utóbbi két versenyén ign csűnyán kiütötte a hónalját és a könyökét egy közép osztályú lóról van szó az ugrást továbra is folytatom vele,B/3-A/1-ben versenyez.2013. aug. 3. 20:07
11/13 anonim válasza:
Az én egyik lovam még kezdőként egyszer a be-ki-t (máshol hipp-hopp, nem tudom, te milyen néven ismered, de biztosan tudod, miről van szó) vette oxernek. Élvezetes volt, annyi szent. Azt hittem, rakétára léptünk és épp kilőnek. :-)
12/13 A kérdező kommentje:
Be-ki-nek ismerem enyém az egy vágtás kettest csinálta be-ki-nek a két vágtásakat sokszor egynek simán megoldja az egy vágtásakat meg kb ügetésből kell nagyobb pályán is ;D
2013. aug. 6. 22:07
13/13 anonim válasza:
Az én furiszor kisbéri kancám ilyen, hogy mindig kevesebbet galoppozik, mint mások. Főleg kezdő korában volt ez igaz. Valahol a Nógrádban egyszer úgy nyertünk vele összevetést, hogy baromi nagy íveken fordult ugyan, de akkora vágtaugrásokat csinált, hogy a többiek hiába pörögtek meg fordultak szűken, nevetve miénk lett a legjobb idő. Még most is, pedig már nem fiatal, ha csoporttal kimegyünk tereplovagolni, amikor a többiek vágtáznak, az én lovacskám kényelmesen üget, de akkorát tud nyújtani, döbbenetes. Mondjuk alapból nem egy kis lovacska, bottal 175. Hosszú lábú a drágám. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!