Papír nélkül vettem meg a lovat de sütve van. Hogy tudom így a nevemre iratni?
Figyelt kérdés
Én már a 4. gazdája vagyok és adásvételi szerint nem attòl vettem meg akinek a neve a sütési papírján lehet. Már az eredeti tulaja vesztette el a papirjait. Azòta papír nélkül megy szegény lo kézrôl kézre. Én nem akarom tovább adni ezért szeretném lepapírozni. De így mit tehetek?2013. júl. 28. 11:19
1/7 anonim válasza:
Papìrok nélkül vagyis az isten tudja milyen oltást,féreghajtòt kapott életébe.papìrok nélkül meg se kellett volna venned.az tudja kikérni aki tulajként szerepel.és mivel a lò átiratási papìr az útlevél hátuljában van.....hát nem tudom...jó nagy tök vagy az biztos.lehet az első tulaj sem véletlenül állìtja hogy elvesztette.ha ilyen okos voltál akkor menjél utána!!!!uhhh....
2/7 A kérdező kommentje:
Segítséget és tanácsot kértem nem a véleményed.. ezek szerint te engedted volna vágóra vinni csak azért mert megunták.. bár igazad van az elôzményekrôl fingod sincs.. szóval ne ítélkezz információ hiányában.. legalább megmutattad mennyire szereted a lovakat.. egy lónál a papír semmit sem jelent..
2013. júl. 28. 13:44
3/7 anonim válasza:
Sütött ló élelmiszernek minősül. Nem kell névre íratni.
4/7 anonim válasza:
A sütése alapján a lóútlevél irodában ki tudják állítani neki az útlevelet. Ha az útlevél elvész, megsemmisül, vagy már akkor sincs, amikor megveszed a lovat, a lóútlevél irodában tudják pótolni a sütés alapján. Az útlevélhez jár tulajdoni lap is, a pótlólag kiállított útlevél tulajdoni lapján elvileg téged fognak feltüntetni tulajdonosként.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Holnap fel hívom őket. Csak attól tartok hogy nem az ott bejegyzett tulajtol vettem meg és nehogy azt higgyék hogy lopott ló vagy ilyesmi..
2013. júl. 28. 15:51
6/7 anonim válasza:
Erről beszéltem de semmi baj.pont emiatt nem szabad papìr nélkül lovat venni.tudod mennyi lovat visznek egy nap a vágóra nem egyet!!az én lószeretetemnek semmi köze a te butaságodnak és a saját megszólalásod alapján fingod sincs mit kezdj most a lóval.hát nem kerüphetett sokkal jobb helyre de ne aggódj ide se ìrok többet....
7/7 anonim válasza:
Nem baj, ha nem attól a tulajtól vetted meg.
Én is vettem papírok nélkül egy lovat kupectől, rákerestem neten a sütéseire, és kiderült, hogy jó vérvonalú, tisztavérű ló. Sikerült megtalálni az első tulaját, akinél ott is volt a papír. Bár jó pénzt elkért érte, vagy a lovat akarta vissza, de végül sikerült megegyeznünk, és amint meg volt a lóútlevél, át is irathattuk.
Sütés alapján megoldható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!