A zabla utánn most a boxos tartás lesz az álltakinzás, egyáltalán mikor lesz maga a lovaglás is az?
Figyelt kérdés
Én szeretem az állatokat,van is lovam,de ez már kezd túlzás lenni.A sarkantyú állatkínzás,bármi ami nem csikózabla állatkínzás,a sőt már maga zabla állatkínzás.Most a boxos tartásra hörögnek egyre többen itt.Ennyi erővel maga a lovaglás/hajtás is szadizás akkor...Miért nem hagyja akkor mindenki a lovát csak úgy legelészni,mert ő arra született,neki az a természetes blablabla...2013. júl. 24. 23:25
11/14 anonim válasza:
Aha szóval engedjem ki a fedménemet a többi ló közé a ridegbe, meg lovagoljam az esetleg sárló kancák között egyszál nyakmadzaggal.Biztos nagyon fog örülni biztos a többi lótulaj...:)
12/14 Valletta válasza:
Attól még lehet szabad tartásban, hogy mén, bár fedezőménnél nem szép látvány a téli szőr. Szinte ez az egyetlen előnye a boxos tartásnak: könnyebb a szőrt rendben tartani, a nyírt lovat takarózni.
13/14 anonim válasza:
Senki nem mondta, hogy a mént tartsd a többi ló között, de simán ki lehet tenni például egy kisebb-nagyobb karámba, megfelelő elkerítéssel nincs gond, nálunk is így van kint egy mén, semmi baj vele.
Az meg, hogy mennyire tudod kontrollálni, elviekben nem azon múlik, hogy nyakmadzag vagy kantár van-e rajta, mert a ló idomítottsága dönti el, a lovas tudása, és még rengeteg dolog. Ettől függetlenül én nem hinném, hogy maga a zabla ténye lenne a gond, a gond legfeljebb az, hogy egyesek nem tanulják meg kezelni.
14/14 anonim válasza:
Ma 14:15: hagyjad,én már tegnap összevesztem velük,reménytelenek:)))) Dúl a kamaszkor,azt hiszik majd ők tudják,mindent ridegbe tartana.. Mi meg vagyunk a mocskos,szemétláda állatkínzók ,mert bokszos tartást űzünk.:DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!