Fríz lónak ha lovardában tartom akkor a rideg tartás vagy a boxos tartás a jobb?
Figyelt kérdés
Nem tudom melyik legyen és ahol tartanám ott a:
-boxos tartás:55000ft
-rideg tartása:40000ft
2013. júl. 19. 14:22
1/5 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam, hogy fríz kanca lenne.
2013. júl. 19. 14:23
2/5 anonim válasza:
Attól függ mit akarsz csinálni vele.
3/5 A kérdező kommentje:
lovagolni pár év múlva ami olyan 1-2 év lesz versenyezni és majd szeretném, hogy legyen kiscsikója
2013. júl. 20. 10:41
4/5 anonim válasza:
Bocsi, de a fríz nem különleges, ugyanolyan ló, mint egy lipicai, egy hucul vagy egy angol telivér. Minden lovat lehet kint tartani, én a selyemszőrű magyar sportlovamat télen-nyáron legelőn tartom, tényleg elég vékony a szőre, télen kap takarót, nem fagy meg, nem volt még soha beteg a hideg miatt, elvan a haverjaival. Ha neked teljesen mindegy pénz szempontjából, akkor is meggondolandó a ridegtartás, én valamiért jobban szeretem, persze nagyon jó dolog, ha saját boxa van a lovadnak, meg minden, de a ridegtartás olcsóbb, és a lovadnak mindegy, hol van, hozzászokik, ráadásul nálunk is van két fríz, mindketten kint vannak, télen olyanok, mint a fekete plüssmacik, vastagabb a szőrük, mint egynéhány póninak. Az én lovam most várja a második csikóját, az első csikója egy arabtól született, most lesz két éves, egész évben tökéletesen elvan kint. Attól, hogy fríz, nem nagyon igényel ilyen téren különleges bánásmódot.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.Akkor kinn fogom tartani.Télen kell neki takaró?Vagy majd meglátom mennyi szőre lesz és attól függ.Nem is azért kérdeztem, mert különleges csak hátha más az igénye.De akkor nem baj, ha a csikóval kinn van.
Köszönöm a választ akkor kinn fogom tartani az lehet az anyagiaknak is jobb.
2013. júl. 20. 20:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!